5 Aralık 2011 Pazartesi

Protect The Boss: Inkar etme, aşıksın!

                                            
Seo Na Yoon / Cha Ji Heon / No Eun Seol / Cha Moo Won

Hani, bazı diziler vardır; Sırf sevdiğin bir oyuncu oynuyor diye izlersin. Benimde bu dramayı izlemem bu şekilde başladı. Sırf dizide 'Hero' var diye izlemeye başladım. İyi ki izlemişim diyeceğim tipten. Daha yeni bitti, hemen yazmak istedim. Dizi yerinde bitti, söylentilere göre de reyting durumları iyi. Oyuncuları gerçekten çok iyi. Neyse, daha fazla gevelemeden tanıtıma başlayayım;

No Eun Seol: Hikaye tamamen bu kızımızın başından geçer. Kızımız, hiç doğru düzgün bir iş bulamadığı için doğru düzgün para kazamamıştır. Tek isteği, doğru düzgün iş bulup, hayatının düzene girmesi. 3. sınıf bir üniversiteden zar zor mezun olması onun bütün iş hayatının önünü kapamaktadır. Sonunda iş bulur, ama, hayatı daha da karmakarışıklaşır.

Cha Ji Heon: Ji Heon, Eun Seol'un çalışacağı şirketin büyük ve tek varisi. Ama oğlanımız, babasından bütün gün dayak yiyen, mızmız, tam bir çocuk gibidir. İşten tam anlamıyla nefret eder ve uyandırılmaya asla tahammül edemez. Toplantıda boş kağıda resim çizecek kadar umursamazdır. 

Cha Moo Won: Bütün şirketle o ilgilenir ve her yaptığı iş kusursuz olarak gün yüzüne çıkar. Ji Heon'un kuzenidir. Ondan nefret eder. Çoğu buluşmalarında birbirlerine laf sokarlar. Gerçekten karizma adamdır.

Seo Na Yoon: Moo Won'a karşı hisler beslemektedir. Dizinin tipik kötü kadını kısaca.


İlk bölümünden itibaren zevk alacağınız bir dizi. Buna eminim, izledikten sonra bana hak vereceksiniz. Biraz özet geçecek olursak;

Ji Heon, başta Eun Seol'u hiç sevmez. Nefret eder hatta. Karşılaşmaları da pek iç açıcı değildir. Onun, Eun Seol'a ihtiyacı vardır. Zamanla, ister istemez Eun Seol'a karşı his beslemeye başlar. Eun Seol'un kartondan olan benliğine bile kıyamaz duruma gelir. Eun Seol, ilk başta bunu kabullenmek istemez ama sonunda o da ona gönlünü kaptırır. İşte onların aşkı böyle gelişir. 

Ben böyle kabaca bilgi vereyim dedim. İzlemediyseniz eğer, Miku'dan size tavsiye, mutlaka izleyin. 


0 yorum:

Yorum Gönder

 

Cielo Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger