4 Aralık 2011 Pazar

BIGBANG

İşte geldik benim uzman olduğum konuya.. BIGBANG! Asyalı bir grup olup, MTV EMA'da ödül alarak kalitelerini kanıtlamış olan bir grup. Bu gruba aşığım. En çok ta liderlerine. Eğer dinlemediyseniz, hayatınızın hatasını yapıyorsunuz demektir. Grubumuzu tanıtma işine gelince;


G-Dragon (Kwon Ji Young): Grubun güçlü ve dinamik lideri olan Ji young, daha çok modaya düşkünlüğü ile tanınır. Aslan burcudur. Ve kendisinin büyük hayranıyım. Ah, bu karizma.. Bu ses.. Neyse, konumuza dönelim.
Ji young, grup üyelerine çok düşkündür. Özellikle de grubun en küçüğü Seungri'ye. Çoğu programda onları yanyana görebilirsiniz. Gerçekten harika bir liderdir.


Seungri (Lee Sunghyun): İşte grubumuzun en küçüğü. Diğer bir deyişle maknaesi. Gerçekten çok dinamiktir ve taklit etme yeteneği çok yüksektir. Harika bir maknaedir. Kendisi grup üyelerince çok sevinir ve paylaşılamaz bazı durumlarda. İleri ki yazılarımda Seungri'nin taklit yeteneğini beğeninize sunacağım. Taklit ederken kendinden geçen tek insandır Seungri.


Daesung (Kang Daesung): İşte geldik en sevimli ama en duygusal üyemize. Daesung. Bu üyemiz gerçekten zor zamanlar geçirdi ve bunu yeni atlattı. Aslında kendisi çok karizma birisidir ama o karizması yerine sevimliliğini kullanarak insanları kendine çekiyor. Harika bir kişiliği vardır. Hani, dört dörtlük dersiniz ya, işte öyle.


T.O.P (Choi Seunghyun): Lakabı 'Tempo'dur aslında. Ama hayran kitlesi arasında ona 'T.O.P' denir. Çok karizma bakışları vardır. Ve dans edemez. Bizim karizma üyemiz, tam bir rap makinasıdır. Beatbox'u da ustaca yapabiliyor. Onu ilk gördüğümde ilk tepki  'Kaşlar!' olmuştu. Tahminimce sizinde öyle. 


Taeyang (Dong Young Bae): İşte geldik Kore'nin Ne-yo'suna. Çok romantik olan bu üyemiz, asla kimseye aşık olmadığını söylüyor. Ve ilk aşkıyla evleneceğini. Çoğu kızın hayallerini süslüyor Taeyang'ımız. Bu kadar romantik olmasına karşın kimseye aşık olmaması bence biraz garip. Sesi gerçekten harikadır. Taeyang'dan uzun uzun bahsedilir aslında. Bende bahsetmeyi isterdim. Taeyang'a özel bir yazı yayınlayacağım önümüzdeki günlerde. Gerçekten, onu tanıyınca, çok seveceksiniz!


İşte üyelerimiz bu kadar. Ve hayran kitlesi var. Çok geniş bir kitle. Hayranlarına 'VIP' deniyor. Neden dendiğini söylemeyeceğim. Eğer onları tanımak isterseniz, zaten bunun cevabını çok rahat bulursunuz. Yazıma muhteşem şarkılarıyla son vereceğim. 'Tonight' ile. Bu şarkıdan sonra, onları tanımak isteyeceksiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Cielo Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger